Print

Stap 4 Realiseren

Stap 4 Realiseren; Vakmensen over de vloer

Nu begint het echte vakwerk. Installatie door Baderie is gegarandeerd comfortabel en vakkundig. Onze wortels liggen in de installatiebranche; inmiddels hebben we ruim 30 jaar ervaring in het realiseren van badkamers. Bij Baderie werken uitsluitend UNETO-VNI erkende installateurs die de fijne kneepjes van het vak kennen om te zorgen voor optimaal badkamercomfort.

Uw leven gaat ongehinderd verder

Onze vakmensen hebben niet alleen oog voor de installatie, maar doen er alles aan om de overlast voor u tot een minimum te beperken. De installateurs houden uw huis netjes, nemen verpakkingsmateriaal mee en leveren uw badkamer bouwschoon op. Desgewenst wordt de badkamer zelfs gebruiksschoon gemaakt: professioneel gereinigd, klaar voor de eerste douchebeurt. Zo kunt u meteen genieten.

U bepaalt hoe ver onze service gaat

We bieden u de keuze: regelt u zelf de installatie, doet u het samen met ons of laat u alles door Baderie uitvoeren. Van de sloop tot en met het aflakken van de kozijnen, alles kan! Waar u ook voor kiest, u heeft altijd één aanspreekpunt met wie u alle afspraken maakt.

Oplevering door uw persoonlijk adviseur

Uw adviseur verzorgt de officiële oplevering. Een feestelijk moment waarbij u de hand schudt met dezelfde persoon die destijds in de showroom voor u de eerste schets heeft gemaakt. Dat is de betrokkenheid van Baderie!

Zelfs de installatie verloopt comfortabel

Als u akkoord bent met onze offerte, doen wij een voorstel voor de planning. Zo weet u op tijd wanneer we bij u beginnen en kunt u de nodige voorbereidingen treffen. Desgewenst plaatsen wij een nooddouche of closet. Ruim voor de startdatum van de installatie nemen wij contact met u op om de planning af te stemmen.