Print

Stap 3 Ontwerpen

Stap 3 Ontwerpen; Nu brengen we vorm & functie samen

Als u in stap 2 de belangrijkste keuzes heeft gemaakt, gaan we nu alle elementen samenbrengen in een badkamerontwerp op maat. Elke badkamer van Baderie wordt op maat gemaakt op basis van een uniek creatief ontwerp. De adviseur die u hierbij helpt, is een ervaren badkamerontwerper die het maximale haalt uit de ruimte die u beschikbaar heeft.

Kleine ruimtes, onhandige hoekjes of andere bijzonderheden worden op een praktische manier benut. Uiteraard besteden we veel aandacht aan de totaalbeleving van uw badkamer. Welke tegels, kleuren en materialen creëren samen de sfeer die u zoekt? Tijdens het ontwerpproces mag u er zeker van zijn dat u steeds wordt geholpen door dezelfde adviseur. Ongeacht hoe vaak u onze showroom bezoekt, uw persoonlijk adviseur staat voor u klaar en blijft bij alle vervolgstappen nauw bij uw badkamer betrokken.

Maak uw eigen basisontwerp

Met ons online badkamer ontwerpprogramma kunt u zelf alvast een eerste ontwerp maken. Wanneer u het basisontwerp naar ons doorstuurt, nemen we contact met u op voor een afspraak. Uw basisontwerp kunnen we in de showroom mooi als vertrekpunt gebruiken.

Vrijblijvende inventarisatie bij u thuis

U heeft de ruwe schetsen alvast geheel vrijblijvend mee naar huis gekregen. Ondertussen laten wij niets aan het toeval over. We komen bij u thuis inmeten. We bekijken de situatie ter plekke, meten nauwkeurig op en controleren onder meer of uw warmwatervoorziening aansluit op de badkamerwensen en of de ventilatie in orde is. Zo weet u zeker dat de badkamer straks aan al uw wensen voldoet én is vooraf precies duidelijk wat de kosten zullen zijn. Pas als we bij u thuis zijn geweest, kunnen we een definitief 3D-ontwerp maken. De driedimensionale schetsen geven u een uitstekende indruk: zo komt uw badkamer eruit te zien. Samen met de ontwerpen presenteren we u de definitieve offerte, inclusief materiaal en arbeidsloon.

Baderie Comfortmap

Baderie staat voor duidelijk en makkelijk. Al tijdens de ontwerpfase merkt u hoe prettig dat is. Alle informatie die u van ons ontvangt is helder opgesteld, in duidelijke taal. Met de Baderie Comfortmap die u van ons ontvangt, maken wij het u gemakkelijk. Alle documenten, informatie en handige tips, die u bij iedere stap krijgt, houdt u in de Comfortmap overzichtelijk bij elkaar.

Laatste check en planning

Tot slot, als alles is afgerond, doen we nog een finale ontwerpcheck: hebben we overal aan gedacht? Klopt alles? Voordat we verdergaan willen we alle details met u hebben doorgenomen, van de kleur van de kit tot en met de plaats van de stopcontacten. Vervolgens zetten we voor u duidelijk de vervolgstappen uiteen. In overleg met u bepalen we de aanvangsdatum en verdere planning van de werkzaamheden.