Print

Stap 2 Kiezen

Stap 2 Kiezen; In alle rust de juiste keuzes maken

U heeft uw mogelijkheden verkend en zicht uitgebreid laten inspireren op www.baderie.nl? Dan is het nu tijd voor de volgende stap: kiezen. In onze showroom nemen we alle tijd om samen met u de juiste keuzes te maken uit alle stijlen, merken en functionaliteiten.

Zo werkt het

De complete badkamers die in onze showrooms staan opgesteld, helpen enorm bij het keuzeproces. Door middel van een uitvoerige checklist, brengen we úw situatie en wensen in kaart. Alles wat van invloed kan zijn op uw badkamer, komt hierbij aan de orde. Van de oppervlakte tot de gezinssamenstelling. Met kinderen moet uw badkamer nu eenmaal aan heel andere eisen voldoen dan zonder. Voor elke mogelijke situatie dragen we talloze ideeën en suggesties aan.

Oog voor design én gebruikscomfort

Naast praktische eisen en budget heeft u natuurlijk ook gewoon uw eigen wensenlijstje. Misschien is vloerverwarming voor u een must of wilt u hoe dan ook met z’n tweeën tegelijk kunnen douchen? Wij verkopen niet alleen de producten, maar weten vooral ook hoe we ze het slimste kunnen toepassen in uw badkamer. Dat is het prettige aan Baderie: de continue aandacht voor uitstraling én functionaliteit.