Print

Stap 1 Inspireren

Inspireren; Baderie Laan: uw bron van inspiratie

U begint alvast goed! De Baderie site is dé plek om u te laten inspireren. Een uitstekende plek om te beginnen dus. Klik rond, bekijk onze badkamers en ontdek welke sfeer ú het meeste aanspreekt en welke functionaliteiten bij u passen. Of gebruik ons 3D ontwerpprogramma om alvast een eigen basisontwerp te maken welke u desgewenst naar één van onze showrooms kunt sturen.

Baderie showrooms

Baderie heeft ruim 50 showrooms door heel Nederland waar u onbeperkt inspiratie kunt opdoen. Tijdens de openingstijden bent u altijd welkom om spontaan langs te komen en onze showroom op eigen beweging te verkennen. Heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Eén van onze adviseurs laat u graag alle mogelijkheden zien en neemt u mee langs de allerlaatste collecties van topmerken. Als u vooraf een afspraak maakt, bent u er zeker van dat we ruim de tijd voor u kunnen nemen. 

Op ontdekkingsreis door onze showroom

Alles wat u in tijdschriften en op internet heeft gezien, komt in onze showroom tot leven. Voel zelf het verschil tussen de materialen, combineer kleuren, bekijk de talloze tegelmogelijkheden, probeer zelf hoe de kranen aanvoelen en ontdek de nieuwste innovaties op het gebied van wellness. Dit zijn de echte producten, hier ervaart u het kwaliteitsverschil. Om u verder op ideeën te brengen hebben we in onze Baderie showrooms een aantal voorbeeldbadkamers voor u ingericht, onze complete badkamers.