Print

Informatie

Baderie-Laan (de badkamerspecialist) is gespecialiseerd in de renovatie / nieuwbouw van badkamers en toiletten. In oktober 2013 zijn wij al 30 jaar actief in deze branche. Wij bieden u dan ook een stuk zekerheid in het realiseren van uw droom badkamer / toilet. De 1000 m2 showroom helpt u een keuze te maken om uw badkamer of toilet geheel naar eigen smaak samen te stellen.

Onze showroom wordt steeds opnieuw ingericht met de nieuwste trends en mogelijkheden. Onze vakkundige showroommedewerkers kunnen u adviseren over de vele mogelijkheden die er zijn om van uw badkamer / toilet iets prachtigs te maken, geheel in uw eigen stijl.

Wij beschikken over eigen geschoold en vakkundig personeel waardoor wij uw badkamer / toilet van begin tot eind van sloopwerk tot en met het afmonteren in eigen beheer kunnen realiseren. U heeft dus altijd een aanspreekpunt!

Ook de afdeling tegels is ruim gesorteerd. Of u nu een vloertegel voor de badkamer, toilet, huiskamer, keuken of hal met of zonder vloerverwarming zoekt of een wandtegel voor in de keuken, badkamer en toilet. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment.

Tevens voor overige loodgieterwerkzaamheden, zoals verwarming waaronder designradiatoren en cv ketels bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze showroom